Freelance Graphic Designer
Wie ben ik?
Ik ben Freelance grafisch vormgever. Op dit moment zit ik in het eerste jaar van de studie Graphic Design op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In 2020 heb ik mijn opleiding grafische vormgeving op het Grafisch Lyceum afgerond.  Ik hou van handmatig werken, experimenteren en tekenen. Daarnaast hou ik me bezig met zeefdrukken en andere print technieken.  Ik heb interesse in verschillende technieken. Van huisstijlen, magazines, illustratie, styling, packaging design, animatie, tot fotografie en film. Ik hou van maken!
Missie
Het bereiken van de juiste doelgroep in deze tijd van veranderend mediagebruik. Ik help opdrachtgevers hun verhaal vertalen tot sterke en onderscheidende visuele communicatie. Van concept tot uitwerking ontwikkel ik communicatiemiddelen, beeldtaal en ontwerpen die uw doelgroep aanspreken, via de kanalen waar zij te vinden zijn. De beste ideeën moeten nog komen.  
Visie
Ik geloof in samenwerking en communicatie, korte lijnen met de klant vind ik cruciaal. Relevant blijven is belangrijk, wat gebeurt er in de wereld om ons heen? En hoe speel ik daarop in? Waar zit er ruimte voor ontwikkeling? Door hiermee bezig te zijn kan ik heldere en eigentijdse ontwerpen maken die aansluiten bij uw ideeën en bij die van de doelgroep. Ik sta altijd open voor andere uitdagingen en laat mij niet beperken.  “Werkt niet” Wat nou als het wel werkt?  “Dat is een idioot idee?” So what?

Samenwerken? Stuur mij gerust een mail met u vragen of ideeën.